YAZAR MUHAMMED TUNCA'YI AĞIRLADIK

Çocuk edebiyatının yeni ve çağdaş yüzü yazar Muhammed Tunca'yı okulumuzda ağırladık.

04.12.2023 196

Öğrencilerimizde okuma bilincini ve alışkanlığını arttırmak, okumaya teşvik etmek ve kitap sevgisi aşılamak adına  düzenlenen faaliyette aynı zamanda ilimizde de öğretmenlik yapan yazar Muhammed Tunca'yı misafir ettik.

Yazar Muhammed Tunca'nın "Oyuncak Çetesi" adlı kitabını okuyan öğrencilerimiz onunla hem sohbet etme hem de kitaplarını imzalatma fırsatı elde ettiler.

Sınıf öğretmeni Serhat Çıkık tarafından organize edilen faaliyette öğrencilerimiz Muhammed Tunca ile buluşarak kitaplarını imzalattılar. Kitap yazarı Muhammed Tunca'nın yanına getirdiği "Oyuncak Çetesi" kitabına ait kahramanların kuklaları ile karşılaşan öğrencilerimiz şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kitap ile ilgili yapılan söyleşinin ardından kitabın ikinci serisinden de bahseden Tunca, okudukları kitabın serüveninin henüz bitmediğini öğrenen ve heyecanlarını gizleyemeyen öğrencilerimize kitap hediyesinde de bulundu.

Değerli yazarımıza katılım ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

04-12-202304-12-202304-12-202304-12-202304-12-2023