İSRAFA ENGEL, GELECEĞE IŞIK OL

Okulumuzda "İsrafa Engel, Geeceğe Işık Ol" Projesinin başlatıldı.

19.12.2023 187

Okulumuz 4. sınıf öğrencilerinin uygulayıcısı olduğu tüm öğrencilerimizi kapsayan proje kapsamında su ve elektrik tüketiminde tasarrufu sağlama ve çevre kirliliği konusunda bilinç uyandırma hedeflenmektedir.

Hem yerelde hem de ulusal çapta elektrik ve su israfını önleyerek okul ile ülke ekonomisine katkı sağlama ve çevre kirliliğini önlemenin hedeflendiği projede görevli öğrencilerimize kırmızı, sarı ve turuncu yelekler verilerek projenin başlangıcı yapıldı.

Elektrik avcılarının "Kırmızı" yelekle, su avcılarının "Sarı" yelekle ve sıfır atık avcılarının "Turuncu" yelekle görev yapacağı projede her bir katta teneffüslerde birer farklı yelekli toplamda 3 öğrenci elektrik, su ve temizlik yönünden takiplerde bulunarak gerekli önlemlerin alınmasını sağlayacaktır.

Projede görev alan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize yapacakları çalışmalarda başarılar diler; projenin hedeflediği sonuçlara ulaşmasını temenni ederiz.

19-12-202319-12-2023