FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR

Okulumuz 4. sınıf şubeleri arasında düzenlenen futbol turnuvasına 2. gün maçları devam edildi.

20.02.2024 146

Okulumuz 4. sınıfları arasında düzenlenen "Futbol Turnuvası" ikinci gün maçları tamamlandı. Günün ilk müsabakasında karşılaşan 4/B ve 4/F sınıfı futbol takımları dostça ve harika bir oyun sergilediler.

Heyecan dolu ve centilmence geçen maçta 4/F sınıfı rakibi 4/B sınıfını Poyraz Taşdelen, Nejdet Emir Gün ve Mustafa Sırtıkara'nın ayağından bulduğu gollerle 3-2 mağlup etti. 4/B sınıfının gollerini ise Halil İbrahim Akbulut ve Timuçin Gül (KK) kaydetti.

Günün heyecan dolu 2. maçında ise 4/E ve 4/C sınıfları karşılaştı. Mücadele ve çekişme dozunun oldukça yüksek olduğu ve son düdüğüne kadar heyecanın dorukta olduğu maçta 4/E sınıfı 4/C sınıfını 5-4'lik skorla mağlup etti. 4/E adına karşılaşmanın gollerini Enis Kayra Balcı (4) ve  Miraç Çınar Dağdelen atarken, 4/C'nin golleri ise Kerem Çıkık, Sebahattin Şahin ve Alperen Özçelik'in ayağından geldi.

Turnuva 21 Şubat 2024 Çarşamba günü yapılacak ve grup aşamasındaki son müsabakalar olan 4/C-4/A ile 4/F-4/D maçları ile devam edilecek. Karşılaşma sonuçlarına göre ilk iki sırayı alan takımlar yarı finalde karşı karşıya gelecekler.

22-02-202422-02-202422-02-2024